búvár

 

 

 

Manta kép és videotár:

Medencés gyakorlás

Marsa Shagra 08.13-08.20 (Marschalek Tamás filmje)

Ismét egy csodás hetet töltöttünk Marsa Shagrán. Új merülőhelyeket fedeztünk fel valamint a felszínen is találtunk új elfoglaltságokat mint a csillagvizsgálós est, a hagyományos arab kávéfőzés vagy a rekompressziós kamra látogatás. Nagyon jól éreztük magunkat újra.

Manta Búvárklub Szeged évadnyitó 06.16 (Marschalek Tamás filmje)

Megtartottuk hagyományos évadnyitó rendezvényünket. Mindenki remekül érezte magát. A pörkölt nagyszerűen sikerült, még szerencse, hogy fiatalabb volt mint a kóstolói. Kellemes vacsora, beszélgetés után az est fénypontjaként klubunk alelnöke szolgáltatta a talpalávalót.

Krk-ön jártunk a Buborék Búvárközpont bázisán. (Marschalek Tamás filmje)

Hobbibúvár vagyok. Szeretem a halacskákat nézegetni, szeretem, ha elringat a víz,miközben a nap sugarai fénypászmákkal vesznek körbe, és sajátos fényjátékkal kápráztat a tenger.

Sokszor merültem az Adrián különböző helyeken. Valahogy úgy hozta a sors, hogy a Buborék Búvárközpont Krk-i bázisán még nem jártam eltekintve egy tanfolyamtól.

Idén úgy döntöttünk, hogy eltöltünk néhány napot és megismerkedünk a hely nevezetességeivel. Amikor megérkeztünk Volner Miklós fogadott és kifaggatott, hogy milyen merüléseket szeretnénk a következő napokban. Elmondtam, hogy sekély, könnyű, napos… hiszen a halacskák, a ringatás, a fénypászmák. Ugyanezt válaszoltam Szarka Géza kérdésére is kicsivel később. Mindketten bólogattak, hogy rendben.

A bázis szállásán kaptunk szobát mely egyébként minden igényünknek megfelelt, még kis kedves üdvözlő ajándékot is találtunk. Nagyon jól esett.

Hajós merülésekre mentünk. A szolgáltatás precíz, teljesen kielégítette az igényeinket. A merülőhelyek lélegzetelállítóan szépek, a merülés előtti eligazítások Géza sajátos stílusának köszönhetően rendkívül élvezetesek és informatívak voltak. Víz alatt és víz felett egyaránt elkényeztetett a természet néhol szépségével, néhol zordságával nyűgözött le. Kétségtelen, hogy ez a pár nap az Adrián tökéletes kikapcsolódást nyújtott és káprázatos élményekben volt részünk. Köszönjük szépen!

 

Medencés gyakorlás és próbamerülés 03.04 (Takács Márta és Marschalek Tamás filmje)

Manta Klubgyűlés Spanyol Józseffel (Marschalek Tamás filmje)

Manta Klubgyűlés Sparklights lámpák bemutatója (Marschalek Tamás filmje)

Búvárkarácsony Tata 2017 (Marschalek Tamás filmje)

Búvárkarácsony Hegyeshalom 2017 (Marschalek Tamás filmje)

Mexico 2017 (Marschalek Tamás filmje)

Marsa Shagra 2017 (Marschalek Tamás filmje)

Dorog Bázis megnyitó 2017 (Marschalek Tamás filmje)

Maldív szigetek 2017 (Mucsi Dávid filmje)

Maldív szigetek 2017 (Marschalek Tamás filmje)

 

A korábbi tartalmak eléréséhez kattints ide!